Venus Velocity

VENUS VELOCITY

 
Najnoviji diodni laser za trajno uklanjanje dlačica, svestraniji i lakši za korišćenje od svih ostalih uređaja, pruža tretmane koji su brži, udobniji i sigurniji za sve tipove kože.
Venus velocity je efikasan na svim tipovima kože:

  • Optimalna talasna dužina od 800 nm
  • Maksimalna snaga 2400 W
  • Gustina energije do 100 J/cm2

Sa ciljem da operater ima bolju kontrolu tretmana, kao i da bi se tretmani radili na praktično svim vrstama kože, uređaj radi u jednom od 2 radna moda:

PULSE MOD: rad u pojedinačnom režimu, koji pruža veću energiju do tkiva uz manji broj ponavljanja, što rezultira višom kliničkom efikasnošću i manjim brojem tretmana u toku dana

SLIDE MOD: rad u kontinuiranom režimu u kome aplikator ravnomerno tretira regiju lečenja, uz veliki broj ponavljanja kratkih impulsa, što ostvaruje visoku prosečnu snagu s potpunom pokrivenošću i veću udobnost pacijenta
Jedinstveni sistem za hlađenje u realnom vremenu, proverava temperaturu na aplikatoru 1000 puta u sekundi. Na taj način kontroliše se temperatura tokom tretmana, što obezbeđuje potpuno bezbolan tretman i povećava sigurnost i zadovoljstvo pacijenta.
Garantujemo najefikasniju epilaciju sa najmanjim brojem tretmana!!! Posebna pogodnost za pacijente sa nizim pragom bola jer je tretman za razliku od drugih epilacija potpuno bezbolan.
  

venus velocity
venus velocity

KONTAKT

ADRESA

Hercegovačka 14, Beograd, Kula B, 4. sprat (Beograd na vodi)

O NAMA

U našem centru se nalaze najsavremeniji laseri koji rešavaju apsolutno sve estetske probleme sa kojima se moderna žena i muškarac mogu sresti.

LASERSKI CENTAR GALA

RADNO VREME

Ponedeljak–Petak 8-21h
Subota 10-18h
Nedeljom ne radimo

TELEFON

+381 (0)62 28 79 38 ili
+381 (0)11 40 20 990
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline