Venus Legacy

VENUS LEGACY

Venus Legacy™ je prvi i jedini medicinsko-estetski aparat sa FDA sertifikatom koji koristi 4D™ tehnologiju, kombinujući:

  • Multipolarnu Radijsku Frekvenciju (RF)
  • Pulsirajuća Elektro Magnetna Polja (PEMF)
  • VariPulse ™ tehnologija (VP)
  • Thermal Feedback Grafikon
Kombinacija PEMF i (RF) Tehnologije daje najbolje rezultate za:

  • Zatezanje kože i savršeni anti-ageing lica i tela
  • Nehirurško preoblikovanje tela
  • Redukciju bora, strija, podočnjaka
  • Redukciju masnoća i celulita
Za postizanje superiornih rezultata tretmana!!!
Multi-Polar RF – vrlo brzo, homogeno i bezbolno transportuje toplotnu energiju kroz više slojeva tkiva. Za razliku od obične RF koja prodire samo na jednu odredjenu dubinu u tkivu, multipolarna RF zahvaljujuci većem broju polova koji su na različitoj udaljenosti, tretira sve slojeve tkiva čime se postižu neuporedivo bolji i dugotrajniji rezultati.

Pulsirajuća Elektro Magnetska Polja (PEMF) – koristi se u tradicionalnoj medicini jako dugo, a regerativna svojstva ove tehnologije su naučno dokazana.

VariPulse ™ tehnologija (VP) – omogućuje pulsirajući podesivi intenzitet vakuma za duboku penetraciju energije, limfnu drenažu, stimulaciju cirkulacije i fibroblasta.

 

Thermal Feedback Grafikon – Integrisani termometar u aplikatorima povezan sa ekranom. Očitava trenutnu temperaturu tkiva i olakšava terapeutima da osiguraju temperaturu koja je ugodna za pacijenta i isto tako dovoljna da se postignu najbolji rezultati tretmana.

venus-legacy
venus-legacy

KONTAKT

ADRESA

Hercegovačka 14, Beograd, Kula B, 4. sprat (Beograd na vodi)

O NAMA

U našem centru se nalaze najsavremeniji laseri koji rešavaju apsolutno sve estetske probleme sa kojima se moderna žena i muškarac mogu sresti.

LASERSKI CENTAR GALA

RADNO VREME

Ponedeljak–Petak 8-21h
Subota 10-18h
Nedeljom ne radimo

TELEFON

+381 (0)62 28 79 38 ili
+381 (0)11 40 20 990
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline