TRETMANI

FORLLED BIOLOŠKI TRETMANI

Forlled je prestižna japanska profesionalna kozmetička kuća visoke tehnologije koja prednjači u oblasti anti-ageinga i restruktuiranja kože. Primenom najsavremenije tehnologije i rešenja za koje je dodeljena Nobelova nagrada, Forlle’d kozmetikom odlaže se prirodno (hronološko) starenje i fotostarenje kože.
Prepoznatljiva je po proizvodnji supstanci niske molekulske mase koje kao takve prodiru lako kroz kutanu barijeru i obnavljaju kožu na nivou derma. Sadrže najbolju kombinaciju aktivnih principa koji obnavljaju kožu i pospešuje ćelijsku regeneraciju, poboljšava hidrataciju i detoksikaciju, imunitet kože i štiti od alergena, normalizuje balans minerala u koži i ubrzava proces zaceljivanja.
 
   
Intenzivna hidratacija i zaštita od fotostarenja

Intenzivna hidratacija i zaštita od fotostarenja

Da bi koža izgledala lepo i negovano bez obzira na tip kože neophodna joj je hidratacija.
Platina tretman – snažna antioksidativna zaštita

Platina tretman – snažna antioksidativna zaštita

Platina tretman – snažna antioksidativna zaštita Ovim tretmanom se kod oslabljene kože, kože bez sjaja i kože izložene stresu u uslovima života u gradu postižu snažna antioksidativna zaštita, dezinfekcija i regulacija pretetane produkcije sebuma.
3d oblikovanje kontura lica-Lifting tretman

3d oblikovanje kontura lica-Lifting tretman

Ovim tretmanom se uklanjaju znaci ptoze – prirodnog opuštanja kože usled dejstva sile gravitacije i dobijaju bolje definisane konture lica.
Anti stress tretman

Anti stress tretman

Ovim tretmanom se momentalno otklanjaju efekti oksidativnog stresa prouzrokovanog dejstvom slobodnih radikala.
Anti-age tretman na bazi biomimetickih peptida

Anti-age tretman na bazi biomimetickih peptida

Ovaj tretman vidno poboljšava strukturu i turgor kože koja stari. Stimuliše se sinteza kolagena, oblikuje konture lica i ublažava mimične bore.
Kiseonik tretman

Kiseonik tretman

Ovaj tretman pruža zaštitu od oksidativnog stresa I stimuliše ćelijsko disanje. Sprečava pojavu tamnih fleka a postojeće izbeljuje i ujednačava boju tena.

BIOLOGIQUE RECHERCHE

LIFT CVS

LIFT CVS

Tretman pogodan za normalnu ili seboreičnu kožu, preporučuje se i za otklanjanje nedostataka na koži i pigmentnih fleka.
Antistres tretman (Soin Restructurant et Lissant)

Antistres tretman (Soin Restructurant et Lissant)

Antiejdžing tretman s momentalno vidljivim lifting efektom, preporučuje se za suvu dehidriranu kožu sklonu alergijskim reakcijama.
Tretman voćnim kiselinama (AHA)

Tretman voćnim kiselinama (AHA)

Preporučuje se za kožu s površinskim nedostatcima, keratinizovanu kožu i onu sa flekama.
Seconde Peau

Seconde Peau

Inspirisana medicinskim procedurama u lečenju pacijenata sa ozbiljnim opekotinama, Seconde Peau je zapravo maska koja sadrži hijaluronsku kiselinu medicinskog porekla (80%), a dobijena je postupkom elektroupredanja.

 

KONTAKT

ADRESA

Hercegovačka 14, Beograd, Kula B, 4. sprat (Beograd na vodi)

O NAMA

U našem centru se nalaze najsavremeniji laseri koji rešavaju apsolutno sve estetske probleme sa kojima se moderna žena i muškarac mogu sresti.

LASERSKI CENTAR GALA

RADNO VREME

Ponedeljak–Petak 8-21h
Subota 10-18h
Nedeljom ne radimo

TELEFON

+381 (0)62 28 79 38 ili
+381 (0)11 40 20 990
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.