O NAMA

O NAMA

NAŠ TIM

Kod nas ćete imati priliku da se o Vašoj lepoti i zdravlju brine isključivo školovan medicinski kadar: kozmetički tehničari, viši fizioterapeuti, viši estetičari-kozmetičari, dr. hirurgije. Verujemo da je bazično znanje neophodno za sva usavršavanja i do edukacije koje smo prošli.

NAŠA TEHNOLOGIJA

U našem centru se nalaze najsavremeniji laseri koji rešavaju apsolutno sve estetske probleme sa kojima se moderna žena i muškarac mogu sresti. Za mnoge imamo ekskluzivitet da smo ih prvi i jedini ponudili našim klijentima u Srbiji. Svi su od najprestižnijih svetskih proizvođača te je garancija uspešnog tretmana zasigurna.

NAŠ PROSTOR

Moderan, prostran i svetao, u zgradi koja je izgrađena po najsavremenijem standardima i ima sopstveni bazen, teretanu, recepciju. U 150 m² smešteno je više izdvojenih prostorija za različite vrste tretmana kako bi svaki klijent imao potpunu privatnost. Svaka prostorija ima sopstveno kupatilo.

NAŠA LOKACIJA

Nalazimo se u najlepšem i najluksuznijem delu grada, u Beogradu na vodi, kula B, tik uz reku. Iz svake sobe za tretmane pruža se prelep pogled na vodu za dodatni užitak.

Obezbedili smo parking jer ništa ne prepuštamo slučaju.

A najlepša kafa pije se na velikoj terasi kao kruna savršenog ugođaja.

 
O nama
O nama
O nama
O nama
O nama

MIRJANA PEJIĆ ĐORĐEVIĆ
MIRJANA PEJIĆ ĐORĐEVIĆKOZMETIČAR I MARKETING STRUČNJAK

Kozmetičar sa iskustvom od preko dvadeset godina koja je putujući po svetu donosila poslednje modne trendove što se tiče kozmetičke industrije.


Svoje poslovanje temelji na primeni savremenih metoda i tretmana a sve sa ciljem da svaki klijent postane najsavršenija verzija sebe.

DRAGANA MILIĆEVIĆ BRKIĆ
DRAGANA MILIĆEVIĆ BRKIĆ VIŠI ESTETIČAR KOZMETIČAR, DIREKTOR CENTRA

Želim da vas povedem na ovo lepo putovanje kroz Gala laser centar. Sigurna sam da imamo rešenje za svaki estetski problem koji vas opterećuje jer mi smo spoj najsavremenije tehnologije, medicinski stručnog, iskusnog i mladog osoblja. Svaki put ćete od nas izaći lepši, zadovoljniji i puniji samopouzdanja.

Moje dugogodišnje iskustvo na čelu brojnih timova,  internacionalne diplome iz različitih sfera kozmetike biće garancija vašeg zadovoljstva i sigurnost da ste na pravom mestu.

DR. PREDRAG SAVIĆ
DR. PREDRAG SAVIĆISKUSNI HIRURG NA ČELU NAŠEG TIMA

Prirodni osećaj za estetiku, hirurški precizna ruka, najstručnije edukacije u Srbiji  i inostranstvu, zadovoljni i zahvalni pacijenti – dovoljno razloga za poverenje.

MILANA MEDAN
MILANA MEDAN VIŠI FIZIOTERAPEUT

Ako se odlučite da svoje lice i telo poverite ovoj mladoj devojci, budite sigurni da ste ukazali poverenje stručnoj osobi, edukovanoj na Visokoj medicinskoj školi za fizioterapeuta, kao i više stručnih, specijalizovanih škola i kurseva u cilju usavršavanja svoga znanja i iskustva u službi zdravlja i lepote. Predana svom radu, nakon utvrđene dijagnoze i ciljane laserske intervencije vodiće vašu dokumentaciju i brinuti o svim vašim procedurama.

ANA SOJKIĆ GAGULIĆ
ANA SOJKIĆ GAGULIĆ KOZMETIČKI TEHNIČAR

Odmah nakon završene srednje medicinske škole u Zemunu počinje sa radom u svojoj profesiji. Višegodišnje iskustvo u kozmetičkoj industriji i internacionalni seminari i edukacije su rezultat stručnog i profesionalnog pristupa svakom klijentu pojedinačno. Nadasve ljubazno i požrtvovano naći će rešenje za svaki vaš estetski problem.

DANIELA MAŠULOVIĆ
DANIELA MAŠULOVIĆ KOZMETIČAR

“Odlučila sam ko želim da budem i to je ono što jesam.

Zadovoljni klijenti su moj uspeh. Preko trideset godina u službi jednog lepog zanata a to je lepota!”

Prošetajte Laserskim centrom GALA

KONTAKT

ADRESA

Hercegovačka 14, Beograd, Kula B, 4. sprat (Beograd na vodi)

O NAMA

U našem centru se nalaze najsavremeniji laseri koji rešavaju apsolutno sve estetske probleme sa kojima se moderna žena i muškarac mogu sresti.

LASERSKI CENTAR GALA

RADNO VREME

Ponedeljak–Petak 8-21h
Subota 10-18h
Nedeljom ne radimo

TELEFON

+381 (0)62 28 79 38 ili
+381 (0)11 40 20 990
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline