ŽELITE DA VAŠA KOŽA IZGLEDA MLAĐE I ZATEGNUTIJE?

venus viva

Veliki je broj faktora koji utiču na starenje kože. Godine nisu jedini „krivac“ za to što naša koža gubi na elastičnosti i svežini. Svakodnevno se izlažemo UV zracima bez obzira na to koje je godišnje doba u pitanju, samo su u kasno proleće i tokom leta oni mnogo jači. Dermatolozi preporučuju da tokom cele godine koristimo kreme za lice sa minimum 15 zaštitnim faktorom kako bismo donekle ublažili štetne uticaje sunčevih zraka.

Ulice su prepune prašine koja možda i nije toliko primetna. Sva ta prašina dolazi u kontakt sa našom kožom. Takođe, tu je i teška šminka koja zalazi u sitne pore na licu i čini kožu starijom. Ne treba ni spominjati da neadekvatno uklanjanje tečnog pudera i ostalih proizvoda utiče na zapušavanje pora.

Zatim, mnogi poslovi zahtevaju osmočasovno sedenje za kompjuterom koje čini da se i nesvesno mrštimo čime se bore još lakše stvaraju na našem licu.

Ovo su samo neki od faktora koji su poprilično „nemilosrdni“ prema našoj koži, a koja i bez njih svakako zahteva posebnu negu.

Kako onda sačuvati mladalački izgled?

Složićete se sa nama da je loša ideja uzimati negu kože zdravo za gotovo. Takođe, ne bi trebalo preduzimati korake samo kada neka situacija izmakne kontroli. Da bi koža sačuvala zdrav i svež izgled, važna je svakodnevna nega, korišćenje kvalitetnih proizvoda i kad je reč o preparativi, ali i o dekorativi. Redovne posete kozmetičaru i dermatologu treba da postanu navika, a od njih uvek možemo čuti važne savete vezane za naš tip kože i preparate koji će nam odgovarati. Isti proizvod neće odgovarati dvema različitim osobama, tako da treba obratiti pažnju i konsultovati se sa stručnim licem, pogotovo ako vaša koža spada u problematičnu.

U cilju očuvanja mladačkog izgleda, iz Venus Concept kompanije nam stiže i Venus Viva aparat. Ovaj aparat funkcioniše tako što pomoću radiofrekvencijske energije stvara toplotu koja podstiče prirodni proces zaceljivanja. Zahvaljujući ovome, obnavlja se kolagen i regeneriše tkivo, pa je samim tim koža zategnutija, a njen izgled mlađi i svežiji!

Ukoliko su vam smetali vaši podočnjaci i korektor vam je bio verni saputnik, obradovaćemo vas time da Venus Viva potpuno bezbedno obnavlja izuzetno osetljiv predeo oko očiju i uklanja uporne podočnjake.

Ako imate problem sa aknama, strijama, borama, ožiljcima... Ne brinite, ovaj tretman utiče na njihovo smanjenje, a takođe postoji i mogućnost da u toku jednog tretmana u trajanju od 15 do 30 minuta tretirate dve različite regije.

Na šta sve utiče Venus Viva tretman?

Ovaj tretman utiče na sledeće:

  • zateže opuštenu kožu
  • smanjuje vidljivost pora
  • ujednačuje ten i teksturu kože
  • uklanja fleke
  • ublažava rozaceu
  • umanjuje duboke bore
  • smanjuje ožiljke od akni
  • ublažava strije
  • koriguje liniju vrata
  • uklanja podočnjake

Tretmani se rade u seriji od 4 tretmana na svake tri do četiri nedelje, a rezultati su vidljivi već nakon prve posete. S obzirom na to da se obnavlja kolagen, rezultati su dugotrajni, a nikakva vrsta oporavka niti pripreme nije potrebna. Nakon tretmana, koža je zategnutija, izgleda mlađe i obnovljeno. Ovaj moćni aparat zamenjuje sve prethodne generacije uređaja za podmlađivanje i korekciju kože, a potpuno je bezbedan za sve tipove.

Ukoliko želite da se dodatno informišete ili zakažete svoj tretman, pozovite nas na: 062 28 79 38 ili 011 40 20 990. Tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja!

KONTAKT

ADRESA

Hercegovačka 14, Beograd, Kula B, 4. sprat (Beograd na vodi)

O NAMA

U našem centru se nalaze najsavremeniji laseri koji rešavaju apsolutno sve estetske probleme sa kojima se moderna žena i muškarac mogu sresti.

LASERSKI CENTAR GALA

RADNO VREME

Ponedeljak–Petak 8-21h
Subota 10-18h
Nedeljom ne radimo

TELEFON

+381 (0)62 28 79 38 ili
+381 (0)11 40 20 990
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline