MOĆ DERMAFRAC TRETMANA

U ovom tekstu saznaćete zašto smo baš DermaFrac izabrali da bude deo naše ponude i zašto preporučujemo i vama da ga isprobate!

 

Derma Frac

 

Nesavršenosti na licu muče oba pola. Neujednačen ten, fleke, ožiljci, nabori i druga oštećenja kože, ne moraju zauvek biti problem. Makar se i trudili, ne možemo uvek sve preduprediti. Tako smo, na primer, konstantno izloženi UV zracima bez obzira na godišnje doba, a, složićete se, oni nisu baš najbolji prijatelj naše kože. Oštećenja od sunčevih zraka su još jedan problem sa kojim se DermaFrac uspešno suočava.

Ono što lepšem polu svakako zadaje najviše problema jesu bore. Prosto, naša koža uvek deluje odmornije i mlađe bez njih, ali su svakako neminovne. Međutim, DermaFrac ima sposobnost redukcije ovih malih, možda ne tako savršenih, linija.

Protiv čega se sve “bori” DermaFrac?

DermaFrac je pokazao sjajne rezultate kada su u pitanju sledeće nesavršenosti naše kože:

  • nabori kože, bore i uvećane pore
  • oštećenja od UV zračenja
  • neujednačen ten i fleke
  • ožiljci od akni
  • strije
  • zrela koža (podmlađivanje)
  • gubitak elastičnosti i dehidratacija

Ovaj tretman je dokaz da “odlazak pod nož” ne mora biti jedino rešenje kako bismo svojoj koži povratili blistav i mladalački izgled. Takođe, tretmani su 2-3 puta brži u donosu na ranije aparate poput “dermarollera”, “dermapena” itd.

 

Kako funkcioniše sam tretman?

DermaFrac funkcioniše po principu vakuuma. Na vrhu aparata nalazi se “glava” sa 180 ravnomerno raspoređenih iglica zbog čega nema bola, a prilikom rotiranja one izvlače preparat koji se nalazi u samom aparatu i ubrizgavaju ga u kožu. Naravno, za svakog pacijenta se koristi nova glava sa iglicama tako da nema bojazni od bilo kakve vrste infekcije, a sklop samog aparata omogućava izuzetnu preciznost.

S obzirom na to da je tretman bezbolan, radi se bez anestezije i ne zahteva nikakav oporavak!

 

derma frac tretman

 

Kakvi su rezultati nakon tretmana?

Zbog sjajnih rezultata, DermaFrac tretman smo uvrstili i u našu specijalnu ponudu za buduće mlade u okviru Beuaty bride paketa!

Nakon tretmana koža je osvežena i glatka, a elastičnost je povraćena. Ten je ujednačen bez fleka, a vidljivost ožiljaka je smanjena. Redukovane su pore, bore i strije. Takođe, koži je pružena neophodna hidratacija i dolazi do opšteg poboljšanja zdravlja kože.

Tokom konsultacija sa našim stručnjacima, moći ćete da pratite rezultate i da uvidite koliko tretmana je potrebno da bi se došlo do željenih rezultata. Neretko su promene vidljive već nakon prvog tretmana!

Ukoliko i sami želite da se uverite u moć DermaFrac tretmana, zakažite vaš termin putem telefona: +381 (0)62 28 79 38 ili +381 (0)11 40 20 990. Naravno, tu smo za sva vaša pitanja i neophodne informacije.

Čekamo vas!

KONTAKT

ADRESA

Hercegovačka 14, Beograd, Kula B, 4. sprat (Beograd na vodi)

O NAMA

U našem centru se nalaze najsavremeniji laseri koji rešavaju apsolutno sve estetske probleme sa kojima se moderna žena i muškarac mogu sresti.

LASERSKI CENTAR GALA

RADNO VREME

Ponedeljak–Petak 8-21h
Subota 10-18h
Nedeljom ne radimo

TELEFON

+381 (0)62 28 79 38 ili
+381 (0)11 40 20 990
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline