KAKO SE REŠITI CELULITA, OPUŠTENE KOŽE, BORA...?

venus legacy1

 

Ono što mnogi primete na prvi pogled nije samo fizički izgled, već i to kakvu energiju šaljemo. Lakše ćemo drugima pružiti najbolje od sebe ukoliko smo i sami naša najbolja verzija ili svakodnevno radimo na tome, slažete li se?

Svakog dana se trudimo da izađemo na kraj sa raznim izazovima, manjim ili većim. U moru prioriteta koje nam servira moderno doba ne zaboravite da i svoje ime upišete na “to do” listu! Mnogi ljudi kažu da što su zadovoljniji sobom, više energije imaju i za porodicu, posao, prijatelje…

Svako od nas ima neke nesigurnosti na kojima radi da ih prevaziđe, ali ima i onih za koje postoji lakši put i bilo bi sebično sebe stalno stavljati u drugi plan, zar ne? Neki mali „nedostaci“ poput celulita, opuštene kože, bora, mogu nam zadavati „glavobolje“ na dnevnom nivou.

A sada, umesto da trošite vreme na različite tehnike prikrivanja nedostataka, možete iskoristiti tretmane koje vam pružamo u našem centru Gala

 

venus legacy

 

...A REŠENJE?

 Od Venus Concept kompanije stiže nam prava zvezda njihovog asortimana – Venus Legacy!

U pitanju je neinvazivna metoda koja pomaže u nehirurškom oblikovanju tela, smanjenju celulita, zatezanju kože i uklanjanju bora, zavisno od regije. Tretmani su prijatni i bez bola i, što je najvažnije, potpuno bezbedni za sve tipove kože!

Ovaj medicinsko-estetski aparat poseduje FDA sertifikat i koristi 4D tehnologiju: multipolarnu radijsku frekvenciju (RF), pulsirajuća elektromagnetna polja (PEMF), VariPulse tehnologiju (VP) i Thermal Feedback grafikon. Ovakav spoj moderne i tradicionalne medicine dovodi do odličnih rezultata sa kojima se slažu i naši klijenti koji su prošli kroz tretman i uvideli promene.

Ovaj metod je idealan i ukoliko vam predstoji neki važan događaj, jer su rezultati vidljivi već nakon jednog tretmana. Nakon 30 minuta vaše lice će biti osveženo, a vi spremni za sve druge aktivnosti, jer ovaj tretman ne zahteva nikakav vid oporavka. 

Ukoliko želite da saznate više o tehničkim karakteristikama Venus Legacy aparata možete posetiti naš sajt putem linka: https://laserskicentargala.rs/sr/venus-legacy .

Pravo je vreme da se i sami uverite u moć ovog tretmana. Ukoliko imate pitanja za nas ili želite da zakažete termin, pozovite nas na: 062 287938.

Čekamo vas!

KONTAKT

ADRESA

Hercegovačka 14, Beograd, Kula B, 4. sprat (Beograd na vodi)

O NAMA

U našem centru se nalaze najsavremeniji laseri koji rešavaju apsolutno sve estetske probleme sa kojima se moderna žena i muškarac mogu sresti.

LASERSKI CENTAR GALA

RADNO VREME

Ponedeljak–Petak 8-21h
Subota 10-18h
Nedeljom ne radimo

TELEFON

+381 (0)62 28 79 38 ili
+381 (0)11 40 20 990
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline