BEAUTY BRIDE PAKET

Odabir datuma, rezervacija sale, dekoracija, muzika, spisak zvanica, haljina, šminker, frizer... Spisak je poprilično dugačak. Planiranje jednog od najlepših dana u životu svake žene je koliko uzbudljivo toliko i stresno. Drage dame, znamo da želite da sve bude savršeno i ne, nije kliše, želite da se osećate poput princeze.

 vencanje2

Svaka mlada želi da njen dan bude savršen

 

U želji da vam pomognemo u pripremama kako bi sve bilo baš onako kako ste zamislile, osmislili smo Beauty bride paket. Želeli smo da vam omogućimo trenutke koji će biti samo vaši, gde se možete opustiti dok drugi brinu o vama. Vreme za koje nećete slušati pregršt predloga i saveta, već ćete biti preporođene i vi i vaša koža, i sve to zahvaljujući sigurnim rukama naših stručnjaka u oblasti nege i lepote.

 

KAKO JE OSMIŠLJEN BEAUTY BRIDE PAKET?

Paket je osmišljen tako da obuhvata tri različita tretmana iz naše ponude koja za cilj imaju da vaša koža lica, vrata i dekoltea bude osvežena, podmlađena i blistava, spremna da zasijate u punom sjaju i ujedno dobijete odličnu podlogu za svadbenu šminku.

Svi tretmani su neinvazivni i ne zahtevaju nikakve pripreme. Divno je to čuti, zar ne? Oduzeće vam svega sat vremena po tretmanu i nakon njih slobodno možete nastaviti sa ostalim aktivnostima, a verujemo da će vam rezultati dati dodatnu energiju i elan, kao i to što ste bar malo vremena izdvojili samo za sebe.

Brojne zadovoljne mušterije govore u prilog tome da se nakon ovih tretmana, lice doslovce ozari, pa zašto se ne biste uverile i same?

Preporučujemo vam da sa tretmanima započnete dve nedelje pred venčanje kako bi između svakog prošlo dovoljno vremena i kako bi rezultati bili najbolji mogući.

vencanje1

Posle ovih tretmana fotografisanje neće predstavljati problem

 

ŠTA OBUHVATA BEAUTY BRIDE PAKET?

Kao što smo već napomenuli, Beauty bride obuhvata tri neinvazivna tretmana koji su pažljivo odabrani za naše buduće mlade:

1) DermaFrac tretman

Derma Frac

 

DermaFrac se obavlja dve nedelje pred venčanje i ima za cilj da vaša koža zasija novim i zdravim sjajem. Ukoliko imate ožiljke od akni, strije, neujednačen ten, bore, proširene pore, bilo kakva oštećenja od izlaganja sunčevoj svetlosti, DermaFrac će ih znatno umanjiti. Ako ste se plašili da ni jaka šminka ne može pomoći ovim manama na koži, vreme je da vas razuverimo. Dozvolite sebi da vam vaša koža bude zahvalna, a ujedno će dobiti neophodnu hidrataciju i povratiti svoju elastičnost.

DermaFrac je aparat koji funkcioniše po principu vakuuma sa 180 ravnomerno raspoređenih iglica koje ubrizgavaju preparat, a tretman je potpuno bezbolan. U odnosu na druge aparate ovog tipa, DermaFrac je 2-3 puta brži i obezbeđuje znatno bolje rezultate.

2) Venus Legacy tretman

venus legacy1

 

Venus Legacy tretman se obavlja 5 dana pred venčanje. Ovaj medicinsko-estetski aparat poseduje FDA sertifikat i predstavlja spoj najboljeg iz tradicionalne i moderne medicine, kako bi rezultati bili što efikasniji i dugotrajniji.

Ovaj tretman daje najbolje rezultate kada je reč o zatezanju i anti-ageing-u lica i tela. Vaša koža lica, vrata i dekoltea će izgledati osveženo i negovano. Venus Legacy takođe utiče na smanjenje podočnjaka, strija i bora. Temperatura aparata se podešava prema pacijentu, tako da je tretman ugodan, prijatan i bezbolan.

3) Lift 3D Forlle'd tretman

3dlifting 600x400

 

I kao šlag na torti, 2 ili 3 dana pred venčanje vreme je za poslednji tretman koji će dati odličnu završnicu - Lift 3D Forlle'd tretman.

Ovo je lifting tretman koji uklanja znake opuštanja kože i bolje definiše konture lica. Zahvaljujući vrhunskom kvalitetu ovih preparata, dobija se dugotrajan lifting lica koji traje minumum 7-8 meseci. Nakon ovog tretmana koža je dubinski hidrirana i regenerisana, a vi ste spremni da bez stresa dočekate dan venčanja.

Verujemo da ćete nakon ovih tretmana još radosnije iščekivati taj važan dan gde ćete napraviti neke od najlepših uspomena!

 

...i za kraj POSEBNO IZNENAĐENJE!

Ukupna cena tretmana koji čine Beauty Bride paket iznosi 350 €, međutim, pripremili smo posebnu pogodnost, tako da cena celog paketa tretmana sada iznosi 250 €!

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili želite odmah da zakažete, pozovite nas na: +381 (0)62 28 79 38 ili +381 (0)11 40 20 990.

Dopustite nam da dok brinete o svemu, mi brinemo o vama. Čekamo vas!

Vaša Gala

KONTAKT

ADRESA

Hercegovačka 14, Beograd, Kula B, 4. sprat (Beograd na vodi)

O NAMA

U našem centru se nalaze najsavremeniji laseri koji rešavaju apsolutno sve estetske probleme sa kojima se moderna žena i muškarac mogu sresti.

LASERSKI CENTAR GALA

RADNO VREME

Ponedeljak–Petak 8-21h
Subota 10-18h
Nedeljom ne radimo

TELEFON

+381 (0)62 28 79 38 ili
+381 (0)11 40 20 990
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline