5 SAVETA DA DOČEKATE DAN VENČANJA BEZ STRESA

dan venčanja

 

Čini vam se da je nemoguće da bilo koji važan događaj, a kamoli venčanje, može proći bez stresa? Svi vas zasipaju savetima, predlozima, iskustvima? Ni pozivnice još nisu gotove?

Zastanite. Naravno da želite da sve bude u savršenom redu, ali čak i da nešto ne ide po planu, stres oko toga neće učiniti da se sve vrati na svoje mesto. Naprotiv, samo ćete sprečiti sebe da racionalno razmišljate i možda previdite rešenja koju su tu ispred vas.

 

  1. Ništa bez plana

dan vencanja plan 640x480

 

Organizacija svadbe je veoma kompleksna, ali zato napravite detaljan plan kako biste sebi olakšali. Nema potrebe da sve „čuvate u glavi“ iako vam se čini da je to sasvim dovoljno i da sigurno ništa nećete izostaviti.

Uzmite planer, sedite i zapišite stavku po stavku: sala, muzika, spisak zvanica, dekoracija, pozivnice, venčanica, šminka, frizura... Bukvalno zapišite sve što ne smete zaboraviti. Slobodno se i konsultujte sa nekim ko je to prošao u skorije vreme kako bi sve bilo pokriveno.

Pored svake stavke sa spiska, upišite i brojeve telefona da biste sve imali na jednom mestu. Dodajte datume kad šta treba da bude gotovo i samo štiklirajte kada određena stavka bude završena.

 

  1. Ne zaboravite na vežbanje

dan vencanja vezbanje 640x480

 

Iako mislite da par meseci pred venčanje zaista nije dobar period za vežbanje zbog silnih obaveza, razmislite još jednom.

Ne samo što će izgledati još bolje u venčanici nego što sto očekivali, već ćete dobiti dodatnu pozitivnu energiju, a rešiti se one negativne. Svakome treba „ventil“, zašto onda to ne bi bilo nešto što ima mnogostruke benefite po vaše zdravlje i fizički izgled?

Ukoliko niste tip koji voli da provodi vreme u teretani, idite na trčanje, jogu, pilates, ili prosto izbegnite prevoz i počnite više da šetate. I manji fizički napor, a uz to provođenje vremena u prirodi, učiniće da vam se razbistriti um i odagna stres.

Ako vam nijedna od ovih opcija ne odgovara, onda ugabite bar pola sata za meditaciju u tišini ili uz opuštajuću muziku.

 

  1. Delegirajte obaveze

dan vencanja kosa 640x480

 

Zaista nema potrebe da sve radite same. Napravite spisak prijatelja ili članova porodice koji vam mogu pomoći u pripremama. Čak iako ste pravi “girl boss”, neka ovo bude izuzetak i prihvatite pomoć.

Mnogo je lakše kada imate osobe od poverenja na koje možete da se oslonite.

 

  1. Priuštite sebi vreme za uživanje

dan vencanja uzivanje 640x480

 

Stres je teško izbeći, pogotovo u ovakvom periodu. Zato ugrabite bar jedan dan tokom ovih meseci da omogućite sebi pravo opuštanje.

Stalno govorite kako vam je potrebna masaža? Zakažite je sad! Ili idite u spa centar. Možete napraviti sebi i pravu opuštajuću kupku. Izbor je na vama.

Sasvim je u redu biti hedonista, ne dozvolite da vas uvere u suprotno.

 

  1. Brinite o svojoj koži

dan vencanja devojka 640x480

 

Vodite računa da unosite dovoljno tečnosti, pazite na ishranu i obezbedite dovoljno sati sna. Vaša koža će vam biti zahvalna, a nema ništa lepše od blistave i negovane kože.

Ako već niste, u noćnu rutinu uvrstite i neki dobar hranljivi losion za telo kako bi koža bila svilenkasta i nežna.

Par nedelja pred svadbu posetite kozmetičara ukoliko je to potrebno, nemojte čekati poslednji momenat kako biste izbegli da stavljate tešku svadbenu šminku na tek tretirano lice.

Ukoliko želite da vaša koža lica, vrata i dekoltea bude osvežena i da zasija novim sjajem, ili imate neke nepravilnosti na licu poput ožiljaka, bora i proširenih pora, podočnjaka, u laserskom centru Gala smo oformili posebnu pogodnost za buduće mlade – Beauty bride paket.

Spojili smo tri odlična tretmana u jednom paketu: DermaFrac, Venus Velocity i Lift 3D Folle’d tretman. Sa tretmanima je dovoljno početi dve nedelje pred venčanje, a nijedan od ova tri tretmana ne traje više od sat vremena.

I za kraj, ne zaboravite da je ovo vaš dan i da je najbitnije da se svi dobro provedete! Sa ovim savetima izbeći ćete stres i spremni ste da uživate sa vama najbitnijim ljudima.

Srećno sa pripremama!

KONTAKT

ADRESA

Hercegovačka 14, Beograd, Kula B, 4. sprat (Beograd na vodi)

O NAMA

U našem centru se nalaze najsavremeniji laseri koji rešavaju apsolutno sve estetske probleme sa kojima se moderna žena i muškarac mogu sresti.

LASERSKI CENTAR GALA

RADNO VREME

Ponedeljak–Petak 8-21h
Subota 10-18h
Nedeljom ne radimo

TELEFON

+381 (0)62 28 79 38 ili
+381 (0)11 40 20 990
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline