5 NAČINA DA VAŠA KOŽA IZGLEDA MLAĐE

  1. Hidratacija

voda

 

Koliko god puta da ste čuli ili pročitali da je voda od izuzetne važnosti za naš organizam, nikad nije na odmet podsetiti se. Hidratacija je na prvom mestu kada je reč kako o zdravlju, tako i o zdravom izgledu. Nedovoljan unos tečnosti je, verovali ili ne, jako čest uzrok glavobolja. Momenat kad osetite žeđ je već alarm koji vam signalizira da je vaše telo dehidriralo i da mu je što pre potrebna voda. Zato je preporučljivo da vodu pijete konstantno, po par gutljaja, i na taj način ćete napraviti balans. Nedovoljno je da koristite samo hidratantne kreme za kožu, važna je i hidratacija iznutra. Ne zaboravite to i vaše telo i vaša koža će vam biti zahvalni!

 

  1. Bez stresa

mačka

 

Stres jako utiče na naše zdravlje, a napetost često može vrlo lako da se očita i na licu. Verovatno ste i sami primetili da nakon boravka u prirodi, godišnjeg odmora na nekom lepo mestu ili, prosto, posle vremena provedenog sa ljudima koje volimo, osećamo pozitivnu energiju i imamo onaj blagi smešak zbog čega se celo lice ozari. Danas je gotovo nemoguće izbeći stres, ali probajte da svakog dana bar pola sata ugrabite samo i isključivo za sebe. Neka to bude vreme za slušanje opuštajuće muzike, vreme za hobi, relaksirajuća kupka, čitanje omiljene knjige; bilo šta što na vas utiče umirujuće i pozitivno.

 

  1. Šminka

šminka

 

Šminka nam često može pomoći da izgledamo mlađe, ali treba biti pažljiv, pošto je moguć i obrnuti efekat. Ovo je jedno kratkotrajno rešenje, ali ako vodimo računa, ono može imati dugotrajne i loše efekte po našu kožu. Obavezno skidajte šminku pre spavanja, danas ima toliko različitih načina za to, od maramica za skidanje šminke do aparata koji obavljaju dublje čišćenje, da je samo potrebno da izaberete onaj koji vama najviše odgovara. Budite pažljivi, ukoliko koristite maramice ili tufere, nastavite sa skidanjem šminke sve dok ne budu potpuno čisti. Bolje da iskoristite maramicu ili tufer viška, nego da ostaci šminke ostanu na vašem licu i začepe pore. Takođe, obavezno obraćajte pažnju na rok proizvoda i koristite samo proizvode koji odgovaraju vašem tipu kože. Nemojte rizikovati da napravite iritaciju ili neki veći problem.

 

  1. Nega

krema

 

Prilikom posete kozmetičaru, konsultujte se oko proizvoda za negu namenjenih vašem tipu. Čak i ako ne posećujete kozmetičare i dermatologe redovno, zakažite jedan termin gde će vam uraditi pregled kože lica i dati vam odgovarajuće savete kako da pravilno brinete o njoj. Pridržavajte se saveta stručnjaka. Uz to, obavezno očistite nečistoće s lica čak iako taj dan niste koristili šminku. Prašina je svuda oko nas i naše lice je izloženo prljavštini i onda kada toga nismo svesni. Uvek se umivajte mlakom vodom i koristite mekan i čist peškir.

 

  1. Derma Frac

Derma Frac

 

Još jedan način da vašu kožu učinite mlađom, jeste tretman Derma Frac. U pitanju je laserski tretman koji je potpuno bezbolan, radi se bez anestezije, po principu vakuuma. Vakuum blago uvlači kožu u glavu aparata na kojoj se nalazi kotur sa 180 iglica, ali su one tako raspoređene da ne izazivaju nikakav bol, a istovremeno dok ulaze u kožu raspoređuju preparat i ubrizgavaju ga. Rezultat je glatka i sjajna koža, smanjene pore i bore, kao i vidljivost ožiljaka. Derma Frac je ujedno efikasan i u podmlađivanju kože, ujednačavanju boje tena, vraćanju elastičnosti kože lica... Posle ovog tretmana nije vam potreban nikakav oporavak. Ovaj tretman je uvršten u ponudu laserskog centra Gala, gde možete i zakazati svoju posetu.

KONTAKT

ADRESA

Hercegovačka 14, Beograd, Kula B, 4. sprat (Beograd na vodi)

O NAMA

U našem centru se nalaze najsavremeniji laseri koji rešavaju apsolutno sve estetske probleme sa kojima se moderna žena i muškarac mogu sresti.

LASERSKI CENTAR GALA

RADNO VREME

Ponedeljak–Petak 8-21h
Subota 10-18h
Nedeljom ne radimo

TELEFON

+381 (0)62 28 79 38 ili
+381 (0)11 40 20 990
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline